FootActive Catwalk inlegzooltjes voor damesschoenen

Met de nieuwe FootActive 'Catwalk' zooltjes heeft u nooit meer last pijnlijke voeten, of u nu schoenen met hoge of lage hakken wil dragen. U kan nu eindelijk modieuze en elegante schoenen of laarzen aan en tegelijkertijd heerlijk lopen. Onze 'Catwalk' zooltjes inlegzolen zijn speciaal ontworpen voor iedereen die last heeft een branderig gevoel onder de voeten, likdoorns, overmatige eeltvorming of pijn en vermoeidheid of in de benen. De zooltjes zijn flexibel en passen perfect in elk type damesschoen zoals pumps, sandalen, laarzen, schoenen met hoge of lage hakken en ook platte ballerina's.

Hoe werken Catwalk zooltjes precies?

In hoge (of middelhoge) hakken drukt het totale lichaamsgewicht op de voorvoet. Dit leidt tot overbelasting van de metatarsale botjes en de voorvoet zakt door. Het gevolg van deze constante is overmatige druk en wrijving, wat kan leiden tot eeltvorming, likdoorns, branderige gevoel in bal van de voet. Ook raakt het lichaam uit balans, hetgeen tot vemoeide benen, zelfs rugpijn kan leiden.
FootActive Catwalk zooltjes zijn ontwikkeld door Australische podologen om het lichaamsgewicht gelijkmatig over de gehele voet te verdelen. De overmatige druk op de voorvoet wordt aanzienlijk verminderd, dus minder pijn en ongemak en meer loopcomfort!

Met Catwalks in uw schoenen kunt u urenlang comfortabel lopen zonder pijn of ongemak!

  • ontwikkeld door Australische podologen
  • gemaakt van zacht maar ondersteunend P.U.
  • anatomisch gevormd, ondersteunt het voetgewelf en metatarsalen
  • verlichting bij pijnlijke vermoeide voeten, met name pijn in de bal v/d voet
  • zachte velours bovenlaag voor extra loopcomfort
  • 3/4 lengte, geschikt voor damesschoenen met lage en middelhoge hak. incl. sandalen en laarzen
  • 14-dagen Niet-Goed-Geld-Terug-garantie
  • Prijs: €15,95 per paar 
FootActive Catwalk

De hele dag heerlijk lopen!

steunzolen voor hoge hakken

Maat:

X-Small: 35 - 37

Small: 38 - 49

Medium: 40- 43

Bestellen