Hielspoor ervaringen en reacties


Hallo FootActive,

Ik heb zes maanden geleden een paar FootActive 'casual en 'comfort' bij jullie gekocht en ik was blij verrast dat de pijn direct minder werd. Nu heb ik al 6 maanden lang geen pijn maar ik draag ze nog wel steeds in mijn schoenen, omdat m'n schoenen met de zooltjes gewoon lekkerder zitten dan zonder.

Groeten

Hallo Richard,
Wat een geweldige service, een uitstekend product en waar voor je geld! Ik heb gistermiddag een bestelling geplaatst en de zooltjes waren hier al om 10 uur vanochtend. Briljant, briljant, briljant. Ik zal binnenkort zeker meer bestellen.
Veel dank.

Beste Footactive,
Ik kwam uw website per toeval tegen en ik heb 2 paar zooltjes besteld die snel arriveerden. Ik moet zeggen dat de zooltjes heel erg comfortabel zijn en mij grotendeels van mijn hielprobleem verlost hebben. De prijzen zijn ook goed en ik heb net een derde paar besteld.
Nogmaals dank,
Groeten, Lisa

Hallo Katherine
Heeeeeel veel dank dat je mijn bestelling zo snel verzonden hebt!! Mijn zooltjes zijn maandag gekomen en ik heb ze sindsdien niet meer uit mijn schoenen gehad. Tot mijn vreugde kan ik melden dat zelfs na een lange wandeling gisteren ik geen pijn heb gekregen. Het enige is dat het een beetje lastig is om steeds de zooltjes van het ene paar schoenen naar het andere over te hevelen (maar zo erg is dat niet) dus ik zal binnenkort nog een paar bestellen.
Nogmaals mijn dank voor deze geweldige service.
Vriendelijke groeten,
Paul

Hallo,
Ik heb vanochtend mijn zooltjes ontvangen. Ik heb ze direct in mijn schoenen gedaan en het enige wat ik kan zeggen is WAT EEN GROTE OPLUCHTING!!!! Na weken lang hielpijn voelde ik direct verlichting. Dank je wel voor dit geweldige product. En ik wil er ook nog bij zeggen dat ik ze binnen nog geen 48 uur ontvangen heb. Geweldig product en geweldige service. Ik raad het iedereen van harte aan, stel het niet uit… Zorg dat je die zooltjes in je schoenen krijgt en voel de opluchting. Dank je FootActive, ik kom terug voor meer. Wendy

Goedemiddag,
Wow. Niet te geloven, het verschil dat je voelt met deze zooltjes. Ik heb hielspoor en bovendien een probleem met de peesplaten. Ik had al moeite met een klein wandelingetje. Ik het aangepaste zolen geprobeerd, en ook andere merken, maar deze van Footactive zijn verreweg de beste. Ik heb een comfort paar in mijn sportschoenen en ik kan zonder pijn wandelen. Ik heb net nog enkele paren besteld, zodat ik ze in al mijn schoenen kan doen. Heel veel dank, groeten

Elizabeth Cairns. Rye. Victoria.

OMG!! Heel erg bedankt voor de zooltjes. Ik kan nu gewoon lopen zonder met mijn been te trekken. Dankzij de oefeningen en de zooltjes heb ik echt heel veel minder last van mijn peesplaten. Ongelooflijk. Ik heb eerder deze maand eerst 2 paar van de Comfort zooltjes gekocht en nu heb ik de Casual en Catwalk voor mijn andere soorten schoenen besteld, zo tevreden ben ik over de Comfort. Ik heb ze op vrijdag besteld en op maandag ontvangen. Ook de service is fantastisch…
Ik heb mijn vrienden verteld hoe goed ze zijn en heb ze aangeraden gewoon een paar te kopen om te proberen, ze zullen er zeker meer van willen. Ik hoop dat ze het doen, ikzelf zal zeker meer bestellen voor mijn andere schoenen.
Zou je me ook wat gratis plakmiddel willen sturen voor de casual zooltjes?
Bedankt,
Danielle

Hallo, ik heb de bestelling een paar dagen geleden ontvangen en het is een geweldig product, we zijn er heel blij mee. Hele veel dank. Vriendelijke groeten,
Tanya

Ik wil even laten weten dat ik erg tevreden ben over mijn Footactive zooltjes.. Ik heb alle drie de soorten (voor verschillenden schoenen) en ik heb net nog meer besteld zodat ik ze in verschillende paren schoenen kan laten zitten. Ze zijn heel goed voor de ontsteking van mijn peesplaat en wandelen doet nu veel minder pijn. Ik heb andere soorten orthopedische zooltjes geprobeerd, zowel van de apotheek als online, maar die waren lang niet zo comfortabel voor mijn pijnlijke voeten en ze kosten vaak nog meer ook.
Ik wil u ook bedanken voor de zeer snelle service. De ene dag online besteld en de volgende dag ontvangen. Kan niet beter!
Virginia

Hallo,
Ik heb twee dagen geleden mijn zooltjes ontvangen. Ze zijn fantastisch, heel veel dank voor het snelle opsturen. Ben er heel blij mee. Mijn man gaat er nu ook een paar bestellen.
Dank, Sarah

Beste Footactive, 
Ik wilde u graag bedanken voor dit geweldige product! Ik was eerst wat sceptisch, dacht niet dat de zooltjes veel zouden helpen bij de pijn in mijn knieën, maar na een paar weken wennen aan mijn nieuwe zooltjes kan ik niet over de voordelen uit! Na een paar maanden is niet alleen mijn kniepijn bijna over, ook mijn lage rugpijn is genezen, mijn ischias is enorm verbeterd en ik voel zelfs minder spanning in mijn nek en schouders! Ik kan nu weer gewoon verder werken (im moet regelmatig zwaar tillen) zonder enige pijn! Ik zal uw product absoluut blijven gebruiken en raad u bij al mijn vrienden en collega's aan!
Nogmaals dank,
Kim

Veel dank voor de zooltjes, ze kwamen de dag na de bestelling voor 10 uur 's ochtends al aan. Wat een verschil, ik had bijna direct minder pijn!
Ze zijn gemakkelijk om te dragen, zelfs op een vochtige warme dag in Sydney. Nadat ik van mijn dokter te horen had gekregen dat ik naar huis kon en ontstekingsremmers moest innemen en verder maar afwachten, heb ik op internet gezocht naar alternatieven. Uw producten zijn zeer indrukwekkend, ik heb ze al aan vrienden en familie laten zien. Fijn om een efficiënt en betrouwbaar bedrijf in Australië te hebben gevonden.
Monique

Bedankt voor je snelle aflevering van mijn casual en mijn comfort zooltjes voor mijn peesplaat ontsteking. Tot nu toe werken ze uitstekend.
Dank,
Peter H.
 
Beste Footactive mensen

Ik heb al drie maanden last van hielpijn en de pijn is soms niet uit te houden.
Afgelopen vrijdag kwam ik op uw website en heb ik een paar comfort en een paar casual zooltjes besteld. Ze kwamen 2 dagen later en ik heb ze in mijn tuinierschoenen en mijn sloffen gedaan, en toen heb ik voor het eerst sinds 3 maanden weer een hele dag helemaal zonder pijn gehad. Niet te geloven dat de oplossing voor mijn hielpijn zo eenvoudig kon zijn!
Ik heb vandaag nog twee paar besteld voor een vriendin van in de tachtig die al een tijd last heeft van voet- en rugpijn, ik hoop dat het haar ook zal helpen.
Dank jullie allemaal voor de hulp,
Robert P.

Hallo,
Ik wil graag toegevoegd worden aan de lange lijst van klantenreacties!
In januari werd ik gediagnosticeerd met Fasciitis Plantaris, heb het gegoogeld, heb zooltjes gekocht bij de apotheek, beenoefeningen gedaan, nog steeds pijn.
Ben naar een podotherapeut geweest veel geld betaald voor speciale zooltjes – nog steeds pijn.
Ging naar een fysiotherapeut over de ingezakte voetholte, andere oefeningen – nog steeds pijn.
Kocht dure schoenen voor mijn orthopedische zooltjes, hielp niks.
Ging nog maar eens googelen, ondertussen wanhopig, dacht dat het lang zou duren voor ik weer zou kunnen lopen! Vond toen jouw website, ik las de beoordelingen, bestelde (enigszins sceptisch) jouw zooltjes en ik ben helemaal overtuigd! Mijn voeten reageerden binnen een paar dagen positief en heb nu nauwelijks pijn meer na TIEN MAANDEN verschrikkelijke pijn!!
Alleen twee dingen. * De strekoefening met de handdoek is de enige die ik doe en die is perfect. De andere zijn minder goed voor mij. *Mijn probleem werd veroorzaakt door gewichtstoename en geen schoenen op een harde vloer.
Ik denk dat ik problemen zal houden tot ik weer afval, ik zal mijn hele leven wel 3 x per dag oefeningen moeten doen, te beginnen als ik 's ochtends mijn bed uitkom.
Ik zal waarschijnlijk altijd wel Footactive zooltjes nodig hebben, maar ik ben heel erg blij dat ik eindelijk geen pijn meer heb!
Sandra

Beste Footactive,
Zeer veel dank voor het telefonische advies. Ik heb mijn zooltjes maandag ontvangen en woensdag voelde ik al een ENORM verschil in mijn hielpijn. Ik heb ook de oefeningen gedaan die u me aangeraden hebt. Niet te geloven hoeveel verschil er al is.
Nogmaals dank,
Kylee

Hallo Footactive!
Ik heb een paar Footactive zooltjes online gekocht... Ik zou al blij zijn als ze de hype voor de helft zouden waarmaken…maar sterker nog, ze hebben al mijn verwachtingen overtroffen…Zodra ik ze in mijn schoenen had gedaan voel de ik 100% verlichting van mijn voetpijn en ongemak. Ik wou dat ik dit jaren eerder had geweten. Gebruik gerust mijn email als getuigenis, ik hoop dat ik andere mensen kan overtuigen dit geweldige product te proberen. Ik denk niet dat het ze zal teleurstellen.
Diana

Geachte heer/mevrouw,
Ik wilde even een regeltje schrijven om u te bedanken voor dit uitstekende product. Voor mijn werk loop ik bijna zes uur per dag op hard cement en tarmac. Zo'n maand of 18 geleden moest ik me ziek melden vanwege pijn in mijn voeten en knieën. Dit was problematisch, omdat mijn werk gepaard gaat met lopen en tillen. Mijn arts en de fysiotherapeut op mijn werk zeiden dat ik mogelijk Plantar Fasciitis had, veroorzaakt door slechte houding van de voet en pronatie.
Ik heb een paar Footactive Comfort zooltjes besteld en de resultaten zijn geweldig. Dankzij de zooltjes en het regelmatig strekoefeningen doen heb ik nu nog maar heel weinig pijn in mijn voeten en knieën en ik heb me al meer dan een jaar niet meer ziek hoeven melden. Ik heb het gevoel dat ik nu ook een betere houding heb.
Ik heb net mijn derde paar Footlogic Comfort besteld en ik blijf ze aan iedereen die last van pijn in de voeten heeft aanraden.
Heel veel dank,
Neil

Hallo,
Ik heb Footactive vandaag ontvangen en het is niet te geloven hoeveel opluchting het nu al geeft in die paar uur en ik loop niet meer mank!! Ik draag nu de casuals. Ik heb Plantar Fasciitis in mijn rechtervoet en ik heb bij de apotheek zooltjes gekocht. Die waren wel goed, beter iets dan niets! Maar deze zijn fantastisch, ik heb nog een paar voor mijn moeder besteld… Dus voor iedereen die hielspoor heeft of voetpijn, PROBEER ZE UIT, het is de moeite waard! Ik was gek van de pijn aan het worden, op sommige dagen kon ik nauwelijks mijn voet op de grond zetten en ze werken nu na een paar uur al. Ik ben zo blij dat ik dit gewoon even moest vertellen! Ze zijn geweldig en de bestelling heb ik supersnel ontvangen! Wat een service, ga zo door!
Vriendelijke groeten van Jodi uit Tassie

Hallo Footactive!
Nogmaals dank voor uw fantastische service, zowel telefonisch als de bliksemsnelle verzending.
Anne Green Brinkworth, Zuid Australië

(en ja, u mag mijn commentaar op uw website plaatsen).

Hallo Richard,
ik ben verpleegster, en ook al ben ik al 70, ik werk nog steeds veel. Ik werk in een verpleeghuis bij een Acute and Aged Care Ziekenhuis in Colac en ik doe werk als klinisch coördinator.
Ik heb de zooltjes ontvangen en ik wil zeggen dat ze geweldig zijn. Ik heb ze op maat geknipt en in mijn schoenen gestopt en het voelt fantastisch. Ik heb je geloof ik al verteld dat ik afgelopen maandag een cortisone (dexamethason) injectie in mijn hiel heb gekregen. Het hielp direct. De volgende dag kwam het een beetje terug, maar lang niet zo erg. Met je zooltjes is de pijn nu helemaal verdwenen.
Groeten
Jannetje W.
PS En nog bedankt voor de snelle reactie, ze zitten veel lekkerder dan die de podoloog voor me had gemaakt. Ik vind de oefeningen ook goed, ik heb namelijk erg veel last van hielspoor in mijn rechtervoet

Ik wil even vertellen hoe geweldig goed je zooltjes zijn. Ik heb hielspoor in beide voeten. Het was al zo ver dat ik me zorgen maakte dat ik nooit meer zou kunnen lopen en in een rolstoel terecht zou komen. Zoveel last en pijn had ik van die hielspoor. Het heeft mijn leven echt ellendig gemaakt. Jouw zooltjes werken zo goed op mijn voeten dat ik nu weer normaal kan lopen met elk soort schoenen en dat ik er niet meer tegenop hoef te zien om te gaan staat. Ik heb nu bijna geen pijn meer bij het opstaan. Dankzij jouw zooltjes ben ik weer actief. Ik kan zonder problemen werken, de hond uitlaten en winkelen tot ik erbij neerval zonder enige pijn.
Ik vertel iedereen over je website en telkens als ik nieuwe schoenen koop, koop ik een bijpassend paar zooltjes voor al mijn schoenen.
Heel veel dank en ik wens je heel veel succes.
Groeten,
Teun H.

Goedemorgen
Heel veel dank voor de snelle aflevering van de steunzooltjes die ik gisteren heb ontvangen. Het hielp direct en ik kan nu lopen, hoewel nog niet helemaal perfect, maar ten minste met beide voeten op de grond en ik zie er weer normaal uit en niet meer als de gebochelde van de Notre Dame.

Nogmaals heel veel dank.

Cynthia Gray
Adelaide

Hoi Richard,

Ik wilde even bedanken voor het telefoontje en je advies. Ik heb last van hielpijn dus ik heb een paar 'Footactive' Comforts gekocht en ik gebruik ze nu 3 dagen, met geweldige resultaten. De pijn 's ochtends is veel minder en overdag gaat het ook veel beter.
Nogmaals dank,

Joanne Bakirci

Ik heb onlangs een paar Footactive Comfort orthopedische zooltjes gekocht, om me te helpen bij mijn peesontsteking.
Ik twijfelde of het wel zo goed zou zijn als je beweerde, maar ik ben nu zo tevreden met de resultaten dat ik net nog een paar heb besteld.
Dank,
Ray Elliott

Hoi Richard,
Bedankt dat je mijn bestelling zo snel verzonden hebt. Het verschil in mijn hielpijn is ongelooflijk. Na de eerste dag was de pijn al bijna helemaal weg en ik merk nauwelijks dat ik de Casual zooltjes draag. Ik zal ze zeker ook aan mijn collega's aanbevelen.
Groeten van Jenny

Goedemiddag,
Even een snel mailtje om je te bedanken voor de verbazingwekkende service en je briljante product. Mijn voeten hebben zich in tijden niet zo goed gevoeld en ik kan nu gewoon sporten zonder dat ik daarna dagenlang verga van de pijn.
Heel veel dank!
Groeten
Cate Downey

Ik ben een fanatieke tennisspeler en ik heb al meer dan 4 maanden last van hielpijn in mijn rechtervoet. Ik heb gel hielkussentjes, ijs, pijnstillers enz. geprobeerd, maar niets hielp echt, tot ik van een vriend over uw product hoorde. De zooltjes en de strekoefeningen werken echt bij mij. Ik voel me veel beter en de pijn is bijna weg. Ik tennis weer en ik kan langere periodes zonder ongemakken lopen.
Gefeliciteerd met een uitstekend product!
Jan N,

Ik heb onlangs in beide voeten plantar fasciitis ontwikkeld en na een zoektocht op internet heb ik uw zooltjes bij mijn apotheker gekocht. De pijn in mijn hielen was zo hevig dat ik mijn dagelijkse ochtendwandeling moest opgeven. Na slechts 2 dagen Footactive zooltjes gebruikt te hebben is de pijn in mijn voeten enorm verbeterd. Ik ben diep onder de indruk, want ik verwachtte er eigenlijk niet veel van, het was meer een gok. Dank u wel! Uw product heeft mijn leven veranderd!!
Mw. Kate S, Claremont

Ik ben 72 jaar en ik gebruik de computer niet zo vaak. Ik aarzelde erg om iets online te kopen, maar besloot uw bedrijf toch maar te proberen nadat ik alle informatie gelezen had. In twee weken tijd was mijn hielpijn al minder en nu, na 8 weken, heb ik bijna geen pijn meer. Dat betekent dat ik weer kan bowlen, heel bijzonder, als je bedenkt dat ik eerst nauwelijks meer kon lopen na 1 spel!
Ik heb inmiddels uw product aangeraden aan nog meer mensen in mijn stad die aan hielpijn lijden.
Fantastich product, gefeliciteerd!
Janie G.

Ik wil u mijn hartelijke dank aanbieden voor het laten verdwijnen van de pijn in mijn linkerhiel. Ik was ermee naar de dokter geweest, die raadde cortisone injecties aan, maar dat leek me geen goed idee. Een familielid in Perth vertelde me toen over uw zooltjes. Uw product heeft het probleem opgelost. Zeer veel dank!
Brian

Na 3 maanden hielpijn vertelde mijn arts me over uw product. Ik heb toen dus een paar comfort zooltjes gekocht via de apotheek. Ze zitten nog geen twee dagen in mijn schoenen en het verschil is onvoorstelbaar! De pijn in mijn linkervoet is bijna weg en ik kan weer normaal lopen. Wat een opluchting, heel veel dank voor dit uitstekende product!

Beverly