FootActive verzendinformatie

Het verzenden van geplaatste bestellingen vindt plaats nadat uw betaling door ons in goede orde is ontvangen en de bestelling compleet is.

Uw bestelling wordt uitsluitend verzonden via PostNL. Wanneer u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 14:00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. In de regel worden bestellingen dan de eerstvolgende werkdag op uw woon- of werkadres aangeboden.

FootActive gebruikt speciale webverpakking (een dunne, stevige envelope) die gemakkelijk in uw brievenbus past.

Leveringstijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. U kunt op een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 dagen rekenen. Indien wij het artikel dat u besteld heeft niet op voorraad hebben, dan krijgt u automatisch bericht van ons via e-mail of SMS. In dat geval is de levertijd 1 tot 2 weken. Het komt zeer zelden voor dat FootActive inlegzooltjes niet in voorraad zijn.

Voor België

Uiteraard versturen wij ook bestellingen naar België. Levertijd is gemiddeld 2 tot 3 dagen.

Retourzenden

Uw bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar uw mening toch iets niet in orde zijn (verkeerd artikel of verkeerde maat bijvoorbeeld), dan kunt u de bestelling retourneren.

Bovendien hebben wij een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie, als u vindt dat de FootActive zooltjes niet comfortabel zijn of niet aan uw verwachting voldoen.